Projekti ”Jaska”

                                         


Tämä projekti on hautunut  kyseisellä henkilöllä “Jaska” jo pidemmän aikaa. Se on vaatinut pidemmän ajan hauduttelun päässä, että sai oikeanlaisen moodin päälle. Monta kertaa puhelimessa asiasta puhuttu ja ideoitu. Sain  joku aika sitten puhelin soiton “Jaskalta” joka kertoi että nyt olisi valmis treenaamaan. Olin jo valmistautunut projektiin pidemmän aikaa joten minun oli helppo ottaa haaste vastaan.

Lähtökohdat; perus terve suomalainen mies, 30 raja pyykin juuri ylittänyt. Haasteena on joku aika sitten sattunut onnettomuus, jossa solisluu repesi. Pitkän kuntoutuksen jälkeen kuitenkin parantunut kohtalaisen kuntoon. Ei rajoita erityisemmin tekemistä. Nuorempana normaalia liikuntaa harrastanut; höntsä lätkää,judoa  jne jne..
Useampi vuosi vierähtänyt ettei ole harrastanut liikuntaa aktiivisesti. Satunnaisesti silloin tällöin jotakin pientä. Lähtökohdat ovat kuitenkin kunnossa.

Tavoitteet on  luotu kaudelle 2016. Talvella on ainakin yksi pidempi hiihto kilpailu tavoitteena. Kesällä päätavoite on triathlon sprintti tai jos kaikki menee hyvin niin perus matka. Tavoitteet on asetettu sopivaksi ei liian korkealentoista, jalat pysyy hyvin maassa. Pääsemme tavoitteeseen jos ei tule loukkaantumisia tai pitkiä sairasteluja. Asenne on ainakin kohdallaan periksi ei anneta vaikka mikä olisi.

Ruoka puolta emme lähde vielä näin aluksi muuttamaan. Tässä on luvassa aika paljon muutoksia jo pelkän harjoittelun puolesta. Tarkoituksena ei ole kuitenkaan tehdä alku matkaa liian vaikeaksi. Menemme pienin askelin kohti tavoitetta.