Teema viikko Lauantai

Teema viikko Lauantai

 Alunperin oli suunnitelmissa tehdä pitkä palauttava pk-lenkki joko juoksemalla tai pyörällä. Keli oli edelleen ulkona niin huono ettei siellä olisi voinut juosta kunnolla puhumattakaan että hyvällä tekniikalla. Pyöräily intoa minulla olisi riittänyt, mutta ajattelin antaa sen viellä yltyä.

Päätin mennä pitkästä aikaa seuran uinti treeneihin, jossa tehtäisiin tekniikkaa ja muutamia kovia sarjoja. Tämä toimisi hyvänä yläkroppa treeninä, joskin se olisi ehkä aavistuksen kova pk harjoitus. Nämä yleensä ovat kuitenkin kohtuullisen pitkät harjoitukset, noin puolitoista tuntia joten ajattelin ottaa tämän hivenen kevyemmin ettei menisi liian raskaaksi.

Mielessä oli mitenkä jaksaisin tuon tiukan rypistyksen vaikka ottaisin kevyemmin. Olin käynyt viimeksi näissä treeneissä pari kuukautta sitten ja silloin mentiin todella kovia sarjoja. Ihmetys oli kuitenki suuri,en nimittäin hyytynyt missään vaiheessa totaalisesti vaan jaksoin pitää rennon kovaa vauhtia yllä. Joskin todettava on, että tällä kertaa uinti matkaa ei tullut kuin  vajaa 2 kilometriä.
Tällä kertaa oli painotusta enemmän teoria puoleen. Otimme nimittäin mallia mitenkä lohi käyttäytyy vedessä, mikä aluksi tunnusti minusta todella kaukaa haetulta. Huomasin kuitenkin tarinan edetessä sen olevan hyvä havainnollistaja meidän uinnille.

Suunnitelmissa oli tehdä vielä toinen harjoitus illemalla mikä olisi ollut palauttavaa tekemistä. Seurakaveri kyseli josko olisin tullut mukaan tekemään yhdistelmä harjoitusta, jossa olisimme ajaneet wattipyörää puolituntia ja heti perään juoksumatolla 15 minuuttia tätä kaksi kierrosta. Minä olisin tehnyt tämän kevyenä ala-pk harjoituksena. Mutta sen verran tuli ohjelmaa illalle, että jouduin jättämään välistä ja keskittymään muihin askareisiin, joita vaimoni oli suunnitellut pääni menoksi. Mikä oli mieluisaa tekemistä sillä menimme pienellä porukalla keilaamaan.