Teema viikko Perjantai

Teema viikko Perjantai

 Suunnitelmana oli tehdä nopeusvoimaa loikka harjoituksena. Olinkin säästellyt jalkoja alku viikosta joten tuntuma oli hyvä.

Loikka harjoitus ei kuitenkaan onnistunut, lunta alkoi satamaan jo torstaina sen verran reilusti, että olisi ollut liian liukasta lähteä ulos loikkaamaan. Vaihtoehtona oli kuitenkin tehdä sisällä nopeusvoimaa aidoilla ja punttisalilla, joten suuntasin sisälle.

Tein hyvät alku veryttelyt, otin juoksu tekniikkaa ja sen jälkeen siirryin aitojen pariin. Aloitin erilaisilla aita kävelyillä ja siitä jatkoin aita hyppyjä ja lopuksi vielä 6 aidan aitajuoksua muutama kerta.

Seuraavaksi menin punttisalille tekemään muutaman nopeus liikkeen, aluksi tein kolme sarjaa telemark hyppyjä kepillä ja sen jälkeen kolme sarjaa tempausta kepillä. Keppi harjoituksessa oli ideana saada mahdollisimman hyvä tekniikka aikaan ja samalla hyvä räjähtävä voima. Lopuksi vielä rinnallevetoa kolme sarjaa kevyellä painolla, keskittyen hyvään vetoon ja lantion asentoon.

Loppu veryttelyksi tein wattipyörällä kevyttä pyörittelyä. Huomasin lopussa ajaneeni yli puolituntia mikä oli yllätys mitenkä nopeasti aika kului. Viime aikoina pyörä on kulkenut hyvin ja joka kerta on ollut mukava tehdä, vaikka ulkona en olekkaan ajanut yhtään nyt syksyllä.