Teema viikko Tiistai

TIISTAI: Oli jälleen kiireinen päivä. Tiedossa oli valmennusta kuntopiirin merkeissä, jonka jälkeen suuntasin hallille uimaan.

Kuntopiirin vedin Stamina TC:n jäsenille. Olin tehnyt ohjelman jo aikaisemmin, joten tällä kertaa ei tarvinnut kiireessä alkaa suunnittelemaan ohjelmaa. Ajatus oli tehdä kestovoima harjoitus ja olin valinnut 8 liikettä, joissa työajat olivat 45 sekuntia palautuksen ollessa 15 sekuntia. Kierto palautus oli 2 minuuttia. Tarkoitus oli tehdä 5 kierrosta, mutta alku verryttelyissä meni odotettua pidenpään joten emme ehtineet kuin 4 kiertoa.
 Tämä oli kuitenkin riittävä määrä, sain puristettua porukasta kaiken irti.
Treenistä jäi hyvät fiilikset, sain porukan tekemään kovasti töitä ja haaastamaan itseään. Seuraavana päivänä sainkin palautetta treenin olleen kova mutta hyvässä mielessä. Välillä on syytä ottaa kropasta reilusti tehoja. Tämän tyyppisiä harjoitteita ei tule välttämättä tehtyä yksinään ilman ohjausta.

Uinti oli tarkoitus tehdä kehittävänä peruskunto harjoituksena, 200m alku verraa jonka jälkeen 6*100m matkavauhtisia vetoja pulliksilla palautuksen ollessa 15 sekuntia. Tässä välissä kuitenkin sarjat keskeytyivät, kuten yleensä aina joku tuttu on hallilla, tämä kerta ei tehnyt poikkeusta.
 Muutama seurakaveri oli paikalla ja alettiin treenaamaan volttikäännöstä ja kokeilemaan perhosuintia. Tämä toi mukavaa vaihtelua perusuinnille ja sain hyvää aktivointia keskivartalolle. Tämän jälkeen jatkoin sarjan uimista, tuntuma veteen oli parantunut johtuen keskivartalon hyvästä asennosta. Päätin tehdä loppuun vielä 6*50m todella reippaita vetoja 15 sekunnin palautuksella. Tätä en ollut suunnitellut alunperin, mutta tunne oli niin hyvä että teki mieli pikkuisen revitellä. Tänään olisi ollut haluja uida vielä vaikka kuinka pitkään. mutta halli alkoi sulkemaan oviaan joten minunkin oli poistuttava.